torstai 11. syyskuuta 2014

Harmaasta jakusta väriläiskä

Useimmilla ihmisillä on mieliväri tai -värejä. Minä pidän lähes kaikista väreistä, kunhan ne ovat mukavassa ympäristössä. Pidän siis väriyhdistelmistä. Silloin kun vielä ostin vaatteita uutena, katseeni hakeutui kaupoissa monivärisiin vaatteisiin ja mielenkiintoisiin kuoseihin. Rakastamani kirkkaat värit saavat kuitenkin naamani ja tukkani näyttämään valjuilta. Olen määritellyt itseni omatekoisessa värianalyysissani kesäksi, koska minulla on vihertävänruskea tukka jota en koskaan värjää ja iho joka olisi talvella sinisenkalpea ilman ahkeraa porkkanan mehuksi linkoamista. Kesäihmiselle sopivat parhaiten likaisen lässähtäneet eli murretut värit. Olen keksinyt ratkaisun, jossa voin käyttää ihania kirkkaita väriyhdistelmiä mutta en silti mielestäni näytä olmilta. Tuunaus!

Harmaat vaatteet ovat vetäneet minua puoleensa jo ennen tuunauksen aloittamista. Nyt vielä enemmän, koska harmaa tai harmahtavat sävyt ovat todella hyviä ja helppoja pohjavärejä tuunaustöille ja värien kanssa pelehtimiseen. Myöhemmin varmaan alan kokeilla kirkkaammankin värisiä vaatteita tähän tarkoitukseen.

Katselin taidemaalari Joan Mirón töitä ja aloin suunnitella harmaan eläväpintaisen jakun elävöittämistä.

 
Koskaan ei tiedä mikä on tarpeeksi, ennen kuin on tunkenut liikaa...
Olkkarin lattialla meni aikaa hyvät kyllänsä.


Yleisväri harmaa, jonka kanssa kirkkaita värejä. Näin voin hyvin käyttää vaikka riemuväriäni oranssia ilman että pää katoaa seinäpaperiin. Vuorillinen jakku on vähän turhan leveä, mutta en ala kaventaa. Ehkä se menee joskus jonkun toisen käyttöön. Violetin sävyt vetävät kovasti puoleensa. Raitaa miehen paidasta ja raitaa/pampulaa jostain sisustuskankaasta, jossa on mielenkiintoisia väriyhdistelmiä. Mukavia yksityiskohtia saa mustista kankaista, joissa on ääriviivakuvioita valkoisella.


Jos terveellinen ruoka ja raakaravinto kiinnostavat, olen juuri blogannut ihanista marjoistamme, joita on helppo kerätä. Jo kourallisesta saa päivän C-vitamiiniannoksen ja monenlaisia immuunia vahvistavia aineita. Kuvassa aroniateetä pakurin kanssa.
http://hellatonkokki.blogspot.fi/2014/09/huipputerveellista-marja-aroniaa-raakana.html
http://hellatonkokki.blogspot.fi/2014/09/pihlajanmarjoja-tuoremehuihin.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti